Májgaluska ahogy én készítem.
Turmixgépbe beleütök 1 tojást, kisfej vöröshagymát belekockázok. Hozzáadok 15 dkg megtisztított csirkemájat, diónyi zsírt (nem olvasztott) . petrezselyemzöldet, teáskanál sót, fűszereket: őröltbors, örölt szerecsendió, majoránna.
Az egészet össeturmixolom. Tálba öntöm. 5 evőkanál zsemlemorzsával elkeverem. 1 órára hűtőbe teszem.
1 óra múlva bő sóval ízesített vízben kifőzöm, melybe 1 evőkanál zsírt
teszek. Kanállal szaggatom.
Turmixgépbe beleütök 1 tojást, kisfej vöröshagymát belekockázok. Hozzáadok 15 dkg megtisztított csirkemájat, diónyi zsírt (nem olvasztott) . petrezselyemzöldet, teáskanál sót, fűszereket: őröltbors, örölt szerecsendió, majoránna.
Az egészet össeturmixolom. Tálba öntöm. 5 evőkanál zsemlemorzsával elkeverem. 1 órára hűtőbe teszem.
1 óra múlva bő sóval ízesített vízben kifőzöm, melybe 1 evőkanál zsírt
teszek. Kanállal szaggatom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése