(: EZ AZ ÉV AZ ÉN ÉVEM. AMIRE VÁGYOM, AZT ELÉREM. SIKERES ÉS BOLDOG VAGYOK. A CSODÁK ÚTJÁN HALADOK. :)

2020. május 6., szerda

Töltött csirkemellcsont és farhát

Töltött csirkemellcsont Vicus módra

Amikor csirkemellből készítek kaját, a filézésnél nagyvonalúan szedem csak le a husit, kicsi maradjon a csonton, és a bőrt sem húzom le róla, csak két oldalt felhajtom. (Fotót tettem itt a hozzászólásokhoz arról, hogy néz ki.) Megsózni, aztán a kedvenc töltelékedet rátapasztod a csontra, a bőrt ráhajtod, de még majd alá is hajtod az egésznek, hogy ne zsugorodjon sütés közbe nagyon össze, pici olajjal meglocsolni, vagy zsírral megkenni, és fólia alatt sütőben megsütni.


Drozgyikné Szabó Éva Ilcsike, tudod, hogy én is megtöltöm néha a farhátat. Kettő popsi közé teszem a tölteléket, és összeborítom őket, úgy sütöm meg:

A képen a következők lehetnek: étel


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése