Töltött csirkemellcsont Vicus módra
Amikor csirkemellből készítek kaját, a filézésnél nagyvonalúan szedem csak le a husit, kicsi maradjon a csonton, és a bőrt sem húzom le róla, csak két oldalt felhajtom. (Fotót tettem itt a hozzászólásokhoz arról, hogy néz ki.) Megsózni, aztán a kedvenc töltelékedet rátapasztod a csontra, a bőrt ráhajtod, de még majd alá is hajtod az egésznek, hogy ne zsugorodjon sütés közbe nagyon össze, pici olajjal meglocsolni, vagy zsírral megkenni, és fólia alatt sütőben megsütni.
Amikor csirkemellből készítek kaját, a filézésnél nagyvonalúan szedem csak le a husit, kicsi maradjon a csonton, és a bőrt sem húzom le róla, csak két oldalt felhajtom. (Fotót tettem itt a hozzászólásokhoz arról, hogy néz ki.) Megsózni, aztán a kedvenc töltelékedet rátapasztod a csontra, a bőrt ráhajtod, de még majd alá is hajtod az egésznek, hogy ne zsugorodjon sütés közbe nagyon össze, pici olajjal meglocsolni, vagy zsírral megkenni, és fólia alatt sütőben megsütni.
Drozgyikné Szabó Éva Ilcsike, tudod, hogy én is megtöltöm néha a farhátat. Kettő popsi közé teszem a tölteléket, és összeborítom őket, úgy sütöm meg:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése