Megosztom veletek. Egy jó öreg vendéglátós ismerősöm tanácsára úgy főztem a húslevest, ahogyan ők a csárdában, a régi szép időkben.
A levesnek valókat előző este előkészítettem és mindent egyszerre beletettem a fazékba. Húst, ami lehet bármilyen ( én egyszer tyúkból, aztán pulykanyakból főztem ) minden darabolt zöldséget, fűszereket, szóval mindent bele a fazékba, felöntöttem hideg vízzel, aztán másnapig be a hűtőbe. Aztán reggel, szép lassú tűzön jó sokáig csak pöszögött. Olyan ízek jöttek, hogy fantasztikus. Ezután csak így főzök húslevest! Érdemes kipróbálni.
A levesnek valókat előző este előkészítettem és mindent egyszerre beletettem a fazékba. Húst, ami lehet bármilyen ( én egyszer tyúkból, aztán pulykanyakból főztem ) minden darabolt zöldséget, fűszereket, szóval mindent bele a fazékba, felöntöttem hideg vízzel, aztán másnapig be a hűtőbe. Aztán reggel, szép lassú tűzön jó sokáig csak pöszögött. Olyan ízek jöttek, hogy fantasztikus. Ezután csak így főzök húslevest! Érdemes kipróbálni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése