Én még soha nem posztoltam,de a mai nap az egyszerűségről szól, úgyhogy gondoltam megosztom veletek.
Egyszerű zöldség leves grízgomboccal, szigorúan az édesanya ötven éves fazékjában,mert úgy a finom. A salátát a nagymamámtól tanultam,annyi változás van benne,hogy én csak fedő alatt párolom át a salátát,mert így kicsit ropogosabb marad. Apróra vágott húsos szalonnát megsütjük és amikor jó ropogós, levesszük a tűzről. Szintén apróra vágott jó sok fokhagymát beletesszük,majd egy nagy pohár tejföl, piros paprika,bors és ízlés szerint ecet. Só nem kell,mert a szalonna enged annyi sót,amennyi elég. Összekeverjük,majd rá tépjük a salátát. Az egészet összekeverjük és fedő alatt pároljuk.
A mai nap egy immunrendszer erősítő is. Fokhagymás, köménymagvas kenyeret sütök a saláta mellé.
Az egész menü durván 2.000 forint.
Egyszerű zöldség leves grízgomboccal, szigorúan az édesanya ötven éves fazékjában,mert úgy a finom. A salátát a nagymamámtól tanultam,annyi változás van benne,hogy én csak fedő alatt párolom át a salátát,mert így kicsit ropogosabb marad. Apróra vágott húsos szalonnát megsütjük és amikor jó ropogós, levesszük a tűzről. Szintén apróra vágott jó sok fokhagymát beletesszük,majd egy nagy pohár tejföl, piros paprika,bors és ízlés szerint ecet. Só nem kell,mert a szalonna enged annyi sót,amennyi elég. Összekeverjük,majd rá tépjük a salátát. Az egészet összekeverjük és fedő alatt pároljuk.
A mai nap egy immunrendszer erősítő is. Fokhagymás, köménymagvas kenyeret sütök a saláta mellé.
Az egész menü durván 2.000 forint.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése