Nagyon finom és ami nem utolsó szempont:
nem kell bekapcsolni a sütőt a melegben.
Elkészítés
-Egy mély tálat (jénait) kibéleleünk
rumos tejbe mártogatott babapiskótával.
(A rum elhagyható)
-A tetejére egy adag lehetőleg hidegen kevert vanilia pudingot teszünk
-Ráreszelünk egy csomag gesztenyemasszát
-Erre kimagozott meggyet szórunk - jó sűrűn
-Ennek tetejére ismét rumos tejbe mártogatott piskótát teszünk
-Végül a tetejére csokiöntet kerül
-Csokiöntet: 2-3 evőkanál kakaó, cukor,
mindez felfőzve egy kis vízzel, esetleg tejjel, - izlés dolga,
végül amikor langyos 2 dkg vajt keverünk bele.
Hűtőbe tesszük, másnap fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése