Kukoricalepény, amit bármikor fogyaszthatsz, reggelire is nagyon jó, gluténmentes, pár perc alatt kész van.
Hozzávalók:
- 1 konzerv kukorica
- 1 fej lilahagyma
- kápia paprika
- 100 g csicseriborsó liszt (vagy zabpehelyliszt és csicseriborsóliszt keveréke)
- 1 kávéskanál sütőpor
- só, bors, vegamix
A hagyma és a paprika kivételével a hozzávalókat összekeverjük egy tálban annyi vízzel, hogy sűrű palacsinta tészta állagot kapjunk. A hagymát és paprikát apróra vágjuk, lepirítjuk kókuszzsíron, majd ezt is hozzákeverjük a tálban lévő masszánkhoz, majd ezután kezdjük el sütni a lepenykéket. Kis lepényformákat öntve a serpenyőbe, mindkét oldalt pár 5 percig sütjük.
Piros arany pöttyökkel tesszük rá a koronát.
![]() |

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése