(: EZ AZ ÉV AZ ÉN ÉVEM. AMIRE VÁGYOM, AZT ELÉREM. SIKERES ÉS BOLDOG VAGYOK. A CSODÁK ÚTJÁN HALADOK. :)

2020. április 27., hétfő

Bugaci aprópecsenye

Hozzávalók:

50 dkg sertéscomb
10 dkg füstölt szalonna
20 dkg gomba
20 dkg zöldborsó /konzerv/
20 dkg csirkemáj
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db paprika
2 db paradicsom
só, bors, bors, ételízesítő
1 evőkanál pirospaprika

Elkészítés:
A füstölt szalonnát kipirítjuk, rátesszük a hagymát és megdinszteljük.
Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot és pár percig pároljuk.
Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá, belenyomjuk a fokhagymát.
Addig pároljuk, míg a saját levét elfövi. Megszórjuk a paprikával és kevés vizet aláöntve majdnem készre főzzük.Hozzáadjuk a gombát és készre pároljuk. Én olyan zöldborsót használtam, ami már puha volt így csak a legvégén adtam hzzá a csirkemájjal együtt!
Rizs körettel vagy hasábkrumplival, vagy krokettal tálaljuk.
link


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése