Meggyes, habos piskóta..
Tepsi mérete 23x35cm-es
Annyira egyszerű, hogy elronthatatlan..
Hozzávalók..
3 tojás
20 dkg cukor
18 dkg liszt
3 ek. Kakaópor
1 sütőpor
150 ml olaj
100ml tej
500ml Meggle cukrászhab
Piros ételszinezék, vagy meggylé
1 ü magozott meggy pici csoki +pici olaj..
A cukrott a tojással szétválasztás nélkül habosra keverem, aztán mehet hozzá olaj, tej, végül a lisztel elkevert sütőpor, kakaópor.
Sütőpapirral bélel tepsibe öntöm 180 fokon tűpróbáig sütni..
A cukrászhab feléhez ételszinezéket teszek és megfelelő állagura habositom, majd a másik felét is külön habbá dolgozom. A kihűlt piskótára rákenem a szines habot, majd megszórom a lecsepegtetett meggyel és befedem a fehér habbal. A csokit olajjal gőz felett felolvasztom, és rácsorgatom a süti tetejére.. Csoki dermedése után azonnal fogyasztható.. Leirni tovább tartott mint elkésziteni.. ❤️
Tepsi mérete 23x35cm-es
Annyira egyszerű, hogy elronthatatlan..
Hozzávalók..
3 tojás
20 dkg cukor
18 dkg liszt
3 ek. Kakaópor
1 sütőpor
150 ml olaj
100ml tej
500ml Meggle cukrászhab
Piros ételszinezék, vagy meggylé
1 ü magozott meggy pici csoki +pici olaj..
A cukrott a tojással szétválasztás nélkül habosra keverem, aztán mehet hozzá olaj, tej, végül a lisztel elkevert sütőpor, kakaópor.
Sütőpapirral bélel tepsibe öntöm 180 fokon tűpróbáig sütni..
A cukrászhab feléhez ételszinezéket teszek és megfelelő állagura habositom, majd a másik felét is külön habbá dolgozom. A kihűlt piskótára rákenem a szines habot, majd megszórom a lecsepegtetett meggyel és befedem a fehér habbal. A csokit olajjal gőz felett felolvasztom, és rácsorgatom a süti tetejére.. Csoki dermedése után azonnal fogyasztható.. Leirni tovább tartott mint elkésziteni.. ❤️
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése