(: EZ AZ ÉV AZ ÉN ÉVEM. AMIRE VÁGYOM, AZT ELÉREM. SIKERES ÉS BOLDOG VAGYOK. A CSODÁK ÚTJÁN HALADOK. :)

2020. július 13., hétfő

Kakaós piskóta, meggyes habkrémmel.

RECEPT:
Régl JuditSzerzőKakaós piskóta, meggyes habkrémmel.
33x20cm-es tepsihez
Tésztához:

3 tojás, 3ek porcukor, 15dkg liszt, 1kk szódabikarbóna 2kk sütőpor, 1/2 olaj, 1csg vanilia cukor, 1ek sütőrum, 2ek holland kakaópor
Habkrémhez
200ml hulala tejszín
1csg zselatin
Darabos meggylekvár (ezt én teszem el)
Elkészítés
A tojásokat nagyon felverni a cukorral és utána adagolni hozzá a többit és tovább verni, kb 5-6 percig. Olajozott tepsibe kanalazni és előmelegített sütőben, 170°-on, 30 perc. (Tűpróba)
A hulala tejszínt kemény habbá verni, utána hozzákeverni a zselatint és a darabos meggylekvárt. Ha kihűl a süti rátenni és minimum fél nap hűtőbe. Tetejére teszek étcsoki reszeléket.



Sziasztok! Hát, nem fáztam a sütőnél😂de, ha az uncsinak süti kell, akkor nincs mese, sütni kell😍
Kakaós piskóta, meggyes habkrémmel, csokireszelékkel😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése