Hozzávalók:
20dkg párizsi
3db tojás (főtt)
1ek. majonéz
1ek. mustár
só
fehérbors
1csokor snidling
25 dkg mascarpone (vagy krémsajt)
Elkészítés
A párizsis szendvicskrémhez a párizsit nagy lyukú reszelőn egy tálba reszeljük, így gyorsabb, mint késsel apróra vágni. Hozzáreszelünk még két-három főtt tojást is.
A krém egyik fűszere a snidling, ezt apróra metéljük és a párizsis-tojásos keverékhez adjuk. Fűszerezzük fehér borssal, sóval és átkavarjuk. Ízesítjük mustárral és majonézzel és annyi krémsajtot adunk hozzá, hogy jól kenhető állagú krémet kapjunk. Kóstolás után még sózhatjuk, ha szeretnénk.
A párizsis szendvicskrém a hűtőben egy-két napig simán eláll, de úgysem bírja ki ilyen sokáig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése