SÓLET . & Az elkészítés folyamata . Vörös hagyma négybe vágva , bármilyen zsíron üvegesre dinsztelve . Ezen megkapatom a füstölt csülök vagy sonka mindkét oldalát .Erre szórom szét az előre beáztatott babot . 30 40 dkg .A legjobb a vörös bab .Erre szórom a fél csomag hántolt árpát .ráhelyezem a nyers megmosott tojásokat . Nem sózom csak menet közben mert elég sós a hús . Én szoktam egy kis sűrített paradicsomot is rátenni .Fölengedem vízzel és mehet a sütőbe . Naggyából 5 5 és félóra mire kész . Nagyon kis lángon épp hogy pezsegjen , akár a húsleves . Természetesen lefedem . Vörös hagyma 4. 5 db kell . Érdemes egy nagy tepsit alá tenni a sütőbe hogy ami lecsapódik gőz , ne a sütő aljára kerüljön . Elég kemény kitakarítani . Isteni finom , és gyorsan össze lehet rakni . Jó étvágyat kívánok hozzá !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése