Hozzávalók:
A kekszes alaphoz
25×39 cm-es tepsi
3 csomag kakaós győri édes keksz (18 dkg-os)
25 dkg margarin
2 evőkanál tej
A krémhez:
450 gr natúr joghurt
5 dl habtejszín
2 db narancs leve
30 dkg porcukor
15 dkg csokoládé
6 dkg zselatin
Elkészítése:
A kekszet ledaráljuk,a margarinnal, tejjel jól összeállítjuk.
Tepsi aljába nyomkodjuk egyenletesen.
Hűtőbe tesszük dermedni.
A krémet elkészítjük.
A joghurtot,porcukrot,narancsok levét habosra kikeverjük.
A zselatint kevés langyos vízben feloldjuk,majd hozzá keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és a joghurtos krémmel összekeverjük.
Hűtőbe tesszük dermedni.
Amikor megfelelő,jó állaga van a hűtéstől,jól megdermedt,hozzá keverjük a reszelt csokoládét is.
A kekszes alapra kenjük,villával cifrázzuk és reszelt csokival megszórjuk.
Finom,gyors sütemény.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése